Fikk 6'er! :D

Hei dere, jeg er superhappy akkurat nå. Jeg fikk 6'er på samfunnsfag prøven, 6'ER!!!! Det hadde jeg ikke trodd om meg selv. 6'ER LIKSOM! Ok overdriver nå, men herregud da. Min første, så derfor er jeg så happy! Yeey!

Så kommer alle tabbene fra dagen... Haha jeg og Sander, skulle skrive noe til klasse festen, som skulle deles ut til hele klassen. Det vi glemte var å skrive hvor det var, så vi fikk 100 spørsmål om det etterpå. Hahah, "ulurt". Og så kødda vi med Steffen og Magnus som ikke la merke til det. Kjedlige folk. Så jeg måtte forklare hva vi hadde gjort, haha!
Også hadd skriveren godt tom for ark, noe som endte i at vi først skulle skrive ut 50, så gikk ikke det så prøvde vi 25. Og da vi fant ut hva som var galt, gikk læreren vår og henta nye, og da kom det 75 stk. ut... Haha FAIL! Tror vi skal la noen andre gjøre det neste gang, tulla, haha vi var så flinke så. Eller?
Dreit meg også når jeg hadde musikk presentasjon, haha say no more...

-Ingrid<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk og dyr. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. Jeg er også sterk motstander av pels, og dyretesting. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits