Ingrid failer :)

Jeg tenkte, fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre, og skrive om min største uvane. Nemlig å trykke på skjermer uten touch. Både pc'er og mobiler. Jeg har både pc med touch og mobil med det. Så det blir en uvane. Jeg vet at Nina irriterte seg en del over det når vi holdt på med musikk prosjektet på skolen, fordi jeg satt konstant å trykka på skjermen, men det skjedde ingenting, frustrerende. Haha, men inrøm det touch er jo sinnsykt fantastisk. Syns alle burde ha det jeg, spesielt skole pc'er. Det er jo så morsomt å holde igjen skjermen når andre vil bla nedover! Har dere prøvd? Jeg lover, det er morsomt. Jeg husker Andrew(utales: Ændru, hahahaah), broren min synes jeg var rar som absolutt skulle ha den pc'en med touch, når den som var hakket bedre kostet en tusenlapp mindre og var uten touch. Men skyld på han fra starten, når mac'en svikta, fikk jeg låne en pc av han med touch og jeg ble avhengi. Touch for life<3

En god nummer 2, haha er egentlig mac frelst. Så at mac også har mac'er med touch. Jippi. Da vet jeg hva jeg skal kaste bort pengene mine på når denne slutter å funke. Håper det er lenge til, men uansett.

Q. Har du pc/mobil med touch og pleier du å gjøre de samme feilene?

3 kommentarer

celinetraan

20.nov.2010 kl.12:08

har toutch mobil , nope tuocher ALDRI på pc skjermer xD

Ingrid Sylte

20.nov.2010 kl.12:08

celinetraan: Hahaha xD

kimmi tran

20.nov.2010 kl.14:08

Har Ipod touch, men æ feile uansett æ såeee.. :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk og dyr. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. Jeg er også sterk motstander av pels, og dyretesting. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits