Tentamen :(

Hei dere. Nå har jeg kommet hjem fra Tonje. Vi skilza Zumba og var ute med Rikke, Celine og Mari, vi aka. Haha ikke barnslig i det hele tatt... Men aking er gøy, og kaldt, spesielt uten boblebukse. Vi har bestemt oss for at vi skal gjenta den årlige aketuren i år også. Det blir det 3. Året eller noe? Men iaf, aking er gøy. Uansett om vi er store, haha Tonje. Vi hadde forresten tentamen i dag og jeg hadde skrive krampe. Jeg skrev 15 sider! Til sammen, 8 kladd og 7 innlevering. Jeg brukte 4 timer akkurat. Haha, kunne blitt ferdig tidligere, men hadde jeg hadde så vondt. Så var litt ukonsentrert til tider. Jaja håper på en 4'er. Tørr ikke håpe på mer, hahaha.

Haha paint skilz, jeg skulle hjelpe Kieu My, ehehe. Håper det gikk bra at jeg la det ut. Tross alt min feil, men hahahaha jeg dør sånn av det ! xD

3 kommentarer

Nina, hun rare i klassen

15.nov.2010 kl.17:21

Og vi skjønner alle hva du skrev om på tentamen :)

Ingrid Sylte

15.nov.2010 kl.17:22

Nina, hun rare i klassen: Haha tror du? xD

Nina, hun rare i klassen

15.nov.2010 kl.17:54

Jeg vet. :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk og dyr. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. Jeg er også sterk motstander av pels, og dyretesting. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits