Farsdags planer :)

Hei dere. Nå skal jeg, pappa og Carina en tur opp til faren hennes, så skal jeg hjem og pugge, så skal vi en tur til farmor og farfar. Vi har tentamen på mandag, og jeg må lese for å kunne skrive den fortellingen jeg vil. Greit å vite noe om det, for å få historien mest mulig virkelig, vist det gir dere mening. Her er forresten t-skjorten jeg kjøpte meg i går:


Digger den! Haha, kaninen er drit tøff da!

Jo en annen ting, Nina mobber meg fordi blir jeg engasjert i noe. Så blir jeg veldig engasjert. Det er liksom ikke og sitte å "huff så forferdelig det er" Her i heimen er det mer "slutt å syt, gjør noe med det istede!" Og blir jeg engasjert, gjør jeg alt det jeg kan som 13 åring. Men nå må jeg nesten ordne meg litt, ser ut som ei kråke, derfor var bildet veldig redigert, det vil si at tryne mitt ikke var med, hahaa.

-Ingrid<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk og dyr. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. Jeg er også sterk motstander av pels, og dyretesting. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits