Julestemning<3

Hei dere. Nå sitter jeg her og hører på "Jula gir mæ så mang fine drømma" som er av DDE og Tobias(Sønnen til Bjarne) Den er utrolig fin! Litt rart å høre, for Tobias er 95'er(Tror jeg) og denne sangen er spilt inn når han var 11 eller noe. Ååå, jeg elsker den! Skikkelig god låt. Haha satt å grein første gangen jeg hørte den i år, tror det var i Oktober, haha! Fordi den er så fin, også har den liksom så fint budskap. Haha høres ut som ei bestemor på 70 nå, men uansett, jeg elsker den!

D.D.E. ? Jula Gir Mæ Så Mang Fine Drømma

Har endelig skjønt hvordan man får over spotify linker, ja jeg er smart. Dere må innrømme at den er fin. Jeg har ikke hatt slik julestemning på 3 år nå. Etter at mamma og pappa skiltes, så har liksom ikke julestemningen vært der. Men i år har den kommet! Å det er jeg utrolig glad for! Jeg elsker julen, kun fordi av alt som skjer da. I år skal jeg feire hos pappa, for første gang. Jeg har feiret jul hjemme vært år, det skal jeg jo forsåvidt i år også, men i andre hjem. Så logisk ut. Men nå som jeg er inne på det må jeg huske å ringe Daniel, skal spørre om han har litt lyst til å skaffe billetter til sin lille søster. Haha har veldig lyst å dra på Julestemning, og pappa sa han skulle ordne med "No e DDE jul igjæn". Haha bare juleting. Jeg elsker jul! Det er så kos.


DDE

Julestemning<3

Q. Hva skal du i julen?

4 kommentarer

Ragnhild og Monika

13.nov.2010 kl.12:04

- Spise god mat og bare slappe av :-)
KJEMPEFIN BLOGG! <3

Helene & Espen

13.nov.2010 kl.12:10

hei :) jeg har vært inne på denne bloggen en del ganger nå og må si den er utrolig bra! en ny fast leser her :) hehe

kommenter gjerne tilbake

Benedicte Cecilie

13.nov.2010 kl.12:13

Kjempe fin blogg :)

I jula blir det vell middag, kos og party :)

Ta gjerne en tur inn på min blogg :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits