I'm back (allerede)

Haha jeg bare må blogge, hahaha. Snakker med Nina på msn, ahahah jeg er så morsom. Hun er ikke enig da, men hun er jo nesten en månde mindre enn meg, så jeg har rett. Btw. Bare vær enig med meg.

Stakkars Nina. Haha, vi blir aldri enige om det. På skolen i dag så lærte vi jentene om nett-vett. Læreren sa: Vist du kan fortelle det du skriver til 20 randome på bussen, så kan du legge det ut. Så dette skal jeg huske på nå. Haha egentlig ikke, men jeg går ikke bort til 20 randome på bussen og forteller dem dette. Da får de heller lese det her. Haha, eller kanskje jeg tar bildet av smileyene og går bort til noen randome "Sant det her ser ut som mensen-face ja?" Hahahahaha jeg er så morsom. Nina er ikke enig nå, hun kommer til og sitte å tenke "å herreguuuuuuuuud" Ja jeg kan vel si at jeg kjenner henne. Og for å gjøre dette innlegget lengre legger jeg ut en av mine favoritt sanger for tiden,fra paperboys, sjokk? Her er den(sensurert, fant ikke den usensurerte, haha):


Vinni er kjekkere enn Justin Bieber. Hei Celine :)

 

-Ingrid<3

3 kommentarer

Nina, hun rare i klassen

11.nov.2010 kl.15:13

omg :|

celinetraan

12.nov.2010 kl.17:01

DET E SÅÅÅÅ IKKE SANT "!!

Ingrid Sylte

12.nov.2010 kl.19:03

celinetraan: E det det :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits