Gårsdagen, litt uflaks må man ha....

Hei dere. Det ble ikke tid til noe friminuttsblogging i går, ehe. Vi hadde gym i en hall et stykke fra skolen skjønner dere, jeg hadde tenkt å gå rett hjem etterpå, men hadde jo selvfølgelig lagt igjen nøklene mine på skolen, klassisk. Så tiden ble "litt" knapp. Rakk å hoppe i dusjen og få på meg noen klær, før jeg skulle tilbake på skolen.

Jeg var faktisk utrolig effektiv i siste timen i går også. Ble ferdig med alt på ukeplanen. Hadde bare startet så vidt på det fra før. Sliter jo som sagt med hode(ikke missforstå) så det er utrolig vanskelig å konsentrere seg. Men hey jeg klarte det, også fikk jeg 5+ på engelsk innleveringen. Haha min beste karakter så langt. Har bare 5- bortsett fra en 4+ og en 5+. Så er ganske fornøyd.

Etter skolen skulle jeg på Stranda. Mamma sto på parkeringsplassen og ventet på meg når skolen var ferdig. Men for å komme dit må man gå over sånn gressplenbakke ting. Og da klarte jeg og gå skikkelig på trynet. Jeg lover det så ikke bra ut. Haha, jeg trodde jeg skulle dø. Var bare en i 9ende som så det da, men uansett. Så fortsatte jeg og kom meg i bilen. Etter noen timer kom vi til Molde ferga. Alle stirret noe sykt på meg, kan ha noe med at jeg var kjempe skitten. Klarte også å låse meg inne på do der, så en gutt i 20 årene måtte hjelpe meg. Herregud så flaut og ikke nok med det. Fikk melding fra Nina samtidig. Og jeg har sånn "snakke" lyd. Så han som hjalp meg begynte jo å se seg litt forvirret rundt. Tror aldri jeg skal prøve å trykke meg gjennom ei dør igjen, slik at folk forstår at jeg ikke kommer meg ut. Jeg er jo ikke akkurat kjent for å være så diskre. Det var vel litt sånn *BOM, BANG, DUNK, DUNK* lyder. Jaja møter han sikkert aldri igjen.

Q. Har dere opplevd noe lignende? (Jeg vet Celine har, unnskyld men jeg bare må linke. Les om det HER)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits