Oj, rævva blogging i det siste

Hei dere. Jeg begynner å bli i litt bedre form, egentlig ikke har bare lært meg å leve med det, så skal prøve å bli flinkere å blogge nå. Kan vel starte med at jeg reiser bort i helga så vet ikke om det blir blogging da. Hahaha flink blogger *kremt*. Vet ikke om jeg tar med PC'n en gang. Vil egentlig mest treffe slekta. Herregud jeg savner dem. Har ikke sett noen andre enn Besten på år og dag. Tror sist vi var der var i mai(?) Og nå er det November. Ja jeg fant ut det selv. Så det er vel ikke veldig rart akkurat. Vi drar i morgen rett etter skolen, så skal prøve å blogge i friminuttet, slik at bloggen ikke står helt tom. Og kanskje jeg ber litt til Nina eller noen andre om gjeste blogging.

Tok det i går, haha uff.

Men ja en ting til. Jeg har fått nytt design. TYCKS?
Også lurer jeg på, vil dere vente lenger på spørsmålsrunden eller skal jeg svare sånn "vanlig"? Video greia funker ikke, skjønner dere.

Ingrid<3

Én kommentar

niinapii

04.nov.2010 kl.16:05

Vente på video. Nina, den kuleste av alle kan sikkert prøve :)

(aa)

Bare fordi jeg er kul (h)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits