Nå SKAL jeg bli sunn :)

God kveld. Nå har jeg kommet hjem fra dansing, og lårene mine er stive som stokker. Ja det måtte komme til meg og, etter en time gym, en time klassisk og en time disco jazz var det vel ikke til å ungå. Så nå skal jeg tøye litt sånn at musklene ikke blir så stive, og jeg skal bli litt mykere. Håper på å klare spagaten snart nå, har kommet ut i den en gang det siste året. Men jeg skal klare det igjen. Også skal jeg bli sunnere, ja det må jeg. Har en sånn følelse av at jeg er i faresonen for å bli tykk, misforstå meg rett. Jeg har INGENTING imot store mennesker, men jeg vil være sunn og ha mulighet til å bevege meg, har sett så mange skrekk eksempler på det motsatte. Og jeg skal ikke bli sånn, så derfor er det lurt å starte å være fokusert på å være sunn som ung. Jeg mener ikke å telle kalorier, eller være desperat etter å ta av seg, men å være sunn. Jeg har begynt å spise ofte å lite, det er en start, og så skal jeg kutte ut godteri og brus(ikke iste). Så her er min motivasjons liste for hva jeg skal gjøre for å bli sunnere, mer sporty og mykere:

-Kutte ut godteri og brus, bortsett fra i bursdager
-Spise ofte og lite
-Jogge 1-2 ganger i uka(kan ikke sette for store mål i starten)
-Tøye spagat hver dag, både jente og gutte.
-Danse mer, øve på dansene.

Det er ikke så mye, men litt. Og målet mitt er IKKE å gå ned i vekt, men å få det bedre med meg selv og ikke føle meg så "rævva" etter alt det usunne jeg har hadt i meg. Komisk nok får jeg dårig samvittighet når jeg spiser godteri fordi kroppen føles så tung og "gugg" vist dere skjønner.

-Ingrid<3

PS. Bloggen skal ikke bli en treningsdagbok :P (klarte ikke få til noen bilder i dette innlegget, blogg.no liker meg ikke, haha)

4 kommentarer

Janette

11.okt.2010 kl.23:07

lykke til :-D

fashiondesign

11.okt.2010 kl.23:08

KJEMPE LYKKE TIL:D

niinapii

12.okt.2010 kl.15:19

Lykke til, iste-buddy! :D

frksweetheart - anna

12.okt.2010 kl.16:07

Lykke til :-D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits