Syk, igjen ...

Hei igjen, nå har jeg ofc blitt syk. Det er så typisk, for skolen sin del er det jo bedre at jeg er syk nå, men for min del kunne jeg heller blitt syk neste tirsdag. Greit nok at bakterier bare kommer og lager f***skap, men de kan da tenke litt på meg iaf. Ok det var bare kødd, men i dag får jeg bare ta det helt med ro så får vi satse på at jeg blir frisk til i morgen.


Tatt på vei til Stranda i Mai(?), iaf vi skulle i konfirmasjon til Emil.

Og så enda mer triste greier, det ser ikke ut som det blir Stranda tur på oss. Vil ikke gå inn i detaljer, men vi får mest sannsynlig vite i dag om vi drar eller ikke. Håper virkelig det blir, savner familyn. Uff dette ble også veldig klage innlegg, unnskyld. Men å bli vekt tidlig samtidig som jeg ikke er helt i form er liksom ikke det beste som kan skje meg. Så jeg skal prøve å bli litt mer positiv i de neste innleggene, haha. Men nå skal jeg prøve å sove litt, er stup trøtt.

-Ingrid

2 kommentarer

niinapii

06.okt.2010 kl.13:56

Ikke sov, snakke med meg på msn!

Frida Haugrønning

07.okt.2010 kl.00:24

god bedring i såfall!

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits