Vekt

God morgen. Sikkert ingen andre som har stått opp enda, jeg ble jo selvfølgelig vekt, ikke av mamma men av bråk. 2 ganger ! Først klokka halv 7 og så igjen rundt 10. Jeg blir irritert når jeg blir vekt, og iaf når jeg vet jeg kan sove ut, men neida da skal noen komme og bråke! Unnskyld at frustrasjonen går utover dere, men noen må den jo gå utover. Og ja jeg lover, jeg har ringt og klaget til mamma også, lol. Uff, skal ta en Trond Giske i kjendisbloggerne "Æ gir mæ på topp"


Hahaha minner. Dette er tatt etter vi var å så på guttene som hadde fotballtrening, også bestemte de seg for å dynke oss i vann. Kommer nå på at vi ikke har tatt hevn, haha neida skal ikke det, men det hadde vært litt gøy

Q. Har dere sovet godt? :)

4 kommentarer

kimmi tran

06.okt.2010 kl.11:34

sov som en stein som lå i koma æ :DD

niinapii

06.okt.2010 kl.11:51

;L

Men logg på msn

Life of nikky

06.okt.2010 kl.12:15

hehe tusen takk jeg elsker løsnegler men hadde vært digg om de var ekte og varte for alltid <3

gunn maren lindgren

12.okt.2010 kl.15:27

sv; tusen takk<3

gud, du er nydlig! ;o

Skriv en ny kommentar

Ingrid Sylte

Ingrid Sylte

13, Trondheim

Jeg er en jente på 13 år, som elsker musikk. Jeg danser 2 timer på mandagene, både ballett og DiscoJazz. Jeg er nesten ikke sjenert i det hele tatt, vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, men det er iaf en fin måte å bli kjent med nye folk på. Jeg er som mange andre dritt lei av skolen, og teller dager til feriene starter. syltetoy@live.com - vist du lurer på noe mer :)

Kategorier

Arkiv

hits